Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Мовленнєва компетенція учнів як одна з провідних базових характеристик особистості

Мовленнєвий розвиток дитини зумовлений формуванням мовленнєвої, художньо-мовленнєвої, комунікативної компетенцій, що забезпечують її повноцінне спілкування в людському суспільстві. «Дитина з добре розвиненим мовленням легко вступає в спілкування з оточуючими, може зрозуміло висловлювати свої думки, бажання, задавати питання, домовитися з однолітками про спільну діяльність», - про це інформувала завідувач методичним кабінетом Трохименко І.М.

1

Саме з теми «Формування мовленнєвої компетентності в учнів у процесі текстотворення на уроках української мови і літератури» з метою впровадження ініціативи ЮНІСЕФ «Громада, дружня до дітей та молоді» відбувся семінар-практикум учителів української мови і літератури 06.12.2019 на базі ЗЗСО № 11 ( директор Сокирський В.В.).

Учителі української мови і літератури Загороднюк Ю.В. та Ємельянова В.В. підготували доповідь з теми семінару.

Учитель української мови і літератури Алєксєєва А.О. разом із ученицею 9-Г класу Яковенко Анастасією представили презентацію «Вплив гончарного мистецтва на емоційний стан та почуття учнів».

1

Для учителів шкіл міста заступником директора з навчально-виховної роботи Рудою О.В. організовано виїзне засідання. Педагоги мали змогу взяти участь у майстер-класі з виготовлення пташки-оберега у студії народних ремесел при Музеї культури та побуту Уманщини, відвідати екскурсію підземеллями Уманщини.

1

Учасники семінару з великим задоволенням долучилися до флешмобу «Зроби фото з хусткою», присвяченого Всесвітньому Дню української хустки.

1

У ході обговорення семінару, який провела методист з навчально-виховної роботи Петренко О.П., учасниками вироблено рекомендації.

Дякуємо всім за співпрацю!



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas