Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Семінар - практикум в рамках засідання міського методичного об’єднання медичних сестер закладів дошкільної освіти та дошкільних підрозділів навчально-виховних комплексів

Відповідно до плану роботи відділу освіти Уманської міської ради на 2019/2020 навчальний рік 05 грудня 2019 року на базі дошкільного навчального закладу ясел-садка компенсуючого типу №9 м. Умані відбувся семінар-практикум в рамках засідання міського методичного об’єднання медичних сестер на тему: «Організація гартувальних заходів в закладі дошкільної освіти ».

1

РУСЯВА Н. О., завідувач дошкільного навчального закладу ясел-садка компенсуючого типу №9 м. Умані, організувала методичне об’єднання, підготувала змістовний виступ та надала рекомендації з теми: «Гартувальні заходи».

1

СУДАКЕВИЧ Л. А., лікар-фтизіатр, надала інформацію на тему: «Діти з малими та затихаючими формами туберкульозу, підстави для зарахування в заклад дошкільної освіти».

СКАЛІЙ С. Д., медична сестра дошкільного навчального закладу ясел-садка компенсуючого типу №9 м. Умані, підготувала тренінг на тему: «Лікувально-профілактичні заходи, як засіб підвищення опірності організму до зовнішніх впливів» та надала інформаційну- презентацію на тему: «Роль медичної сестри у проведенні гартувальних заходів».

1

ШАМАНСЬКА В. Я., вихователь дошкільного навчального закладу ясел-садка компенсуючого типу №9 м. Умані, підготувала практичний перегляд на тему: «Гартувальні заходи: втілюємо комплексний підхід».

1

Під час підведення підсумків методичного об’єднання медичні сестри наголосили на актуальності даної теми, поділились своїми думками щодо упровадження гартувальних заходів в роботі з дітьми в своїх закладах.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas