Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Міський голова привітав працівників галузі освіти міста з прийдешнім Святом весни

3 березня 2020 року в Уманській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 ім. В.І. Чуйкова відбулася урочиста подія з нагоди відзначення Свята весни. В ошатній залі зібралися керівники, педагогічні працівники закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти міста.

Святкову атмосферу у залі підтримували щирі вітання та побажання добробуту й злагоди, краси та кохання, невичерпної творчої енергії та нових професійних досягнень. Зокрема, з вітальним словом до жінок звернувся міський голова Олександр Цебрій. У своїй промові Олександр Володимирович привітав жінок – педагогів із найжіночнішим святом весни та висловив найтепліші побажання любові у серці, злагоди, миру, добробуту у кожнім домі. Зазначив, що, не дивлячись на освітню реформу, яка покликана змінити зміст освіти, систему управління та адміністрування закладів загальної середньої освіти, модернізацію матеріально – технічної бази, жодна школа в Умані не буде закрита!

У переддень чудового свята зі словами щирих побажань до присутніх звернулися виконуюча обов’язки начальника відділу освіти Уманської міської ради Ірина Миколенко та голова міськкому профспілки освіти і науки Любов Кузьменко та побажали добра, любові, удачі, успіху, завжди гарного настрою, відмінного здоров’я, успішної кар’єри і справжнього жіночого щастя!

Надзвичайно приємний сюрприз усім жінкам зробила чоловіча половина керівників закладів освіти, привітавши колег із прийдешнім святом.

Програма святкового концерту була динамічною та вишуканою, адже присвячувалась жінці, яка, як і весна, зігріває душі, благословляє світ на добро, осяює його своєю красою і ніжністю, запалює в серцях кохання та сповнює життя дивовижною гармонією.

Своїми чудовими виступами, своєю майстерністю й емоційністю виконання, колективу Уманської музичної школи №1 (директор Олексій Кузнєцов) вдалося зачарувати усіх, тому, затамувавши подих, глядачі насолоджувалися чудовими номерами, щедро нагороджуючи кожного з артистів оплесками.

Тож, дорогі жінки, нехай втілюються у життя ваші найзаповітніші мрії, нехай поруч з вами завжди будуть лише гідні люди, щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм!

1

1

1

1



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas