Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Шановні батьки!

Нагадуємо,що з 12 березня по 3 квітня 2020 року в Україні діє карантин. Мета такого заходу – не дати поширитися новому коронавірусу COVID-19.

Рекомендуємо вам заборонити перебування ваших дітей у багатолюдних місцях, крім того, просимо пояснити дітям, чим є небезпечне захворювання та які профілактичні заходи необхідно застосовувати для мінімізації його поширення.

Пам’ятайте: це не канікули для наших дітей, а карантин. Велика відповідальність, яка покладається на вас, шановні батьки.

Ми закликаємо бути свідомими, утримайте своїх дітей від зайвих активностей, поїздок та зустрічей, хай діти проводять час вдома, посильте контроль за станом здоров’я дітей.

Бажаємо вам здоров’я, бережіть дітей та себе!

Рекомендуємо вам запропонувати дітям:

Настільні ігри. Знайдіть час пограти з дитиною в її улюблену настільну гру. Її варто обирати за віком. Такі ігри розвивають логічне мислення. Лото, пазли – теж будуть цікаві для дітей будь-якого віку.Пропонуємо звернути увагу на відомі ігри:шахи, шашки, Монополію, Морський бій, Хрестики-нулики, Дженгу, ігри-ходилки тощо.

Заняття творчістю. В інтернеті можна знайти майстер-класи з хенд-мейду: аплікації, вишивки, виготовлення ляльок-мотанок, декупаж, вироби з паперу, тканини, глини та інших матеріалів, виготовлення домашнього мила.

Навчання. Не забувайте, що це карантин, а не канікули. Тому школярам не варто забувати про підручники, зошити, виконання завдань, проектів, роботу з навчальним матеріалом.Навчальні матеріали та завдання для самостійного опрацювання дітьми розміщені на сайтах закладів загальної середньої освіти та здійснюється черезonline спілкування (Skype, Viber, WhatsApp, та інші) між вчителем та учнями, інформації про дистанційне навчання розміщені і постійно оновлюються на сайті відділу освіти Уманської міської ради (https://um-osvita.gov.ua/).

Читання книг. Домовтеся з дитиною, що за час карантину вона прочитає книгу, яку сама вибере

Хатні справи. Долучайте дітей до домашньої роботи – їм цікаво, а для вас неабияка допомога.

Ведення щоденника. Подаруйте малечі гарний блокнот та ручку, і вона з задоволенням буде описувати все, що відбулося з нею протягом дня.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas