Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Про проведення Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу «КОЛОСОК-2020 (весна)»

Міжнародний природничий інтерактивний конкурс «КОЛОСОК весняний-2020», який мав відбутися 16 квітня 2020 року в очному (традиційному) варіанті відбудеться після закінчення карантину. Про дату (строки) проведення конкурсу буде повідомлено додатково.

Додатково повідомляємо, що оргкомітет Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу «КОЛОСОК» пропонує безкоштовну участь в оnlinе режимі в конкурсі для всіх бажаючих учнів (школярам початкової школи технічно можуть допомагати батьки) 25 квітня 2020 року о 13.00-15.00 год.

Для участі у конкурсі учням (учням початкової школи – з допомогою батьків) необхідно завантажити мобільний додаток «Колосок конкурс. Готуйся – конкурс Колосок онлайн» на телефон або планшет з ОС Android з Play Market за пошуковими словами: «колосок», «конкурс колосок», «колосок конкурс». Через цей додаток діти отримають доступ до завдань конкурсу, дізнаються про свій результат, прочитають повні відповіді на усі запитання.

Окрім того, всі учасники конкурсу в оn-linе режимі отримають електронні сертифікати і призи – електронні передплати газети «КОЛОСОЧОК» або журналу «КОЛОСОК».



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas