Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

ШАНОВНІ БАТЬКИ МАЙБУТНІХ ПЕРШОКЛАСНИКІВ!

З 01 травня по 31 травня 2020 року розпочнеться електронна реєстрація у перші класи через портал SCHOOL.ISUO.ORG

На порталі Ви маєте можливість подати заяву на вступ дитини до школи. Для цього необхідно зареєструватись, обрати заклад загальної середньої освіти, створити заявку та підтвердити її документами у закладі після завершення карантину.

Шановні батьки! Якщо Ви вже маєте логін і пароль у системі електронної реєстрації до садочків REG.ISUO.ORG, Ви ним можете скористатися і для входу в систему для реєстрації дитини до першого класу.

У школу необхідно надати наступний перелік документів:

• Заяву про зарахування дитини до першого класу закладу освіти від одного з батьків дитини (законного представника)

• Копію та оригінал свідоцтва про народження дитини або документа, що посвідчує особу здобувача освіти;

• Оригінал або копію медичної довідки за формою первинної облікової документації № 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду». Ця довідка є необхідною, але оскільки на час карантину в амбулаторіях не проводять огляди, цю довідку можна буде надати пізніше. Коли саме - наразі невідомо.

• Документи, що підтверджують місце проживання дитини чи одного з її батьків на території обслуговування відповідного закладу (для підтвердження права на першочергове зарахування).

• Якщо до першого класу збирається дитина з особливими потребами, її батьки (за бажанням) можуть надати школі документ (оригінал), який підтверджує стан дитини. Це — висновок інклюзивно-ресурсного центру про комплексну оцінку дитини з особливими освітніми потребами чи висновок психолого-медико-педагогічної консультації (за наявності).

Нагадуємо, що на першочергове зарахування у школу мають право:

• діти, місце проживання яких закріплене за територією обслуговування;

• діти, які є братами та/або сестрами учнів цього закладу;

• діти працівників цього закладу освіти;

• діти, які є випускниками дошкільного підрозділу цього закладу освіти (за наявності).

Також детальну інструкцію для батьків можна отримати за посиланням: Електронна реєстрація в ЗЗСО. Інструкція для батьків.pdf

Акцентуємо Вашу увагу на тому, що подавати заяву про вступ до школи мають лише батьки дітей 6-7 років, які збираються почати навчання у 2020/2021 навчальному році.

Ви маєте право вільного вибору закладу освіти і можете подати необхідні документи (їх копії) до будь-якого закладу освіти (без обмеження їх кількості) для зарахування на вільні місця.

Проте у школу, яка обслуговує ваш будинок, вас зараховують першочергово, тоді, як у інші вибрані вами установи, ваша заявка буде розглядатися лише за наявності вільних місць.

Також будьте уважні, адже якщо одна школа підтвердить ваше зарахування, тоді заявки на зарахування у інші заклади будуть автоматично відхилені системою. У такому випадку відновити номер у черзі буде неможливо, тому вам доведеться повторно подавати електронну заявку.

Повідомляємо, що за повноту і достовірність усієї інформації та усіх документів, що подаються до закладу освіти, відповідає особа яка їх подає.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas