Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Умань – це Європа

З 2003 року в Україні відзначається День Європи .У цей день мешканці європейських країн відзначають день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту. Це свято для України надзвичайно важливе, адже наша країна прагне стати повноцінною європейською державою. День Європи святкується в усіх великих та маленьких містах, селищах та селах. Наше рідне місто не виняток, тим більше сучасна Умань приваблює до себе подорожуючих не тільки з України, а й з- за кордону, так же магнетично як і в ті давні часи, коли козаки своїми подвигами творили історію держави.

Уманські педагоги та школярі також долучилися до відзначення Дня Європи в Україні. Класні керівники, учителі історії, користуючись соціальними спільнотами, онлайн – платформами, провели для дітей віртуальні експрес-подорожі, екскурсії «Парад країн Європи», «В об’єктиві – Європа», «Європейський експрес», інтерактивні онлайн - ігри «Впізнай країну за прапором», учителі образотворчого мистецтва провели віртуальні виставки малюнків «Європа очима дітей». Із задоволенням діти взяли участь у міському Інтернет - флешмобі «Умань - це Європа», до якого долучилися і працівники відділу освіти Уманської міської ради.

Отож, школярі зробили ще один крок до пізнання європейських країн, до усвідомлення необхідності європейської інтеграції нашої держави.

1

1

1

1

1



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas