Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Міське свято випускників

            Шкільний випускний – знакова, довгоочікувана подія в житті кожної молодої людини, адже цей день – межа між дитинством і дорослим життям, коли попереду нові незнані шляхи, які приготувала доля.

            У 2020 році міське свято випускників у м. Умані відзначили по-особливому. У зв’язку із здійсненням заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), захід проведено у закритому форматі. На захід були запрошені директори шкіл та класні керівники. Батькам було рекомендовано утриматись від відвідування заходу.

           Урочистою червоною доріжкою  на шляху до найзаповітніших мрій пройшли випускники закладів загальної середньої освіти міста, серед яких 47 медалістів: 35 – золотих та 12 – срібних.

         

          Міський голова Олександр Цебрій побажав випускникам ніколи не звертати з наміченого курсу й впевнено прямувати до омріяних вершин.  У приємній і хвилюючій атмосфері відбулася церемонія нагородження відмінників навчання медалями та вручення подарунків від міського голови. Зі словами привітань до випускників звернулася очільниця відділу освіти Уманської міської ради Ірина Миколенко та побажала здійснення мрій, цілеспрямованості, свідомого вибору майбутньої професії, іти по життю з почуттям власної гідності, бути впевненими у своїх силах. Святкову атмосферу вечора доповнили художні номери у виконанні «Зразкового художнього  колективу» ансамблю   бального танцю «Ерідан» Будинку дитячої та юнацької творчості (керівник Віктор Воєдило) та хореографічного колективу «Крок вперед» (керівник Вікторія Глобчак).  По закінченню урочистої частини свята для випускників працювали святкові локації та фотозони.

   

          Цього дня на очах випускників були, звичайно, і сльози, але від щастя та радості. Цей день вони будуть згадувати як один із перших кроків у доросле самостійне життя – незабутній вечір прощання з дитинством !

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas