Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

ПОЗАШКІЛЛЯ УМАНІ

          Уманська Станція юних туристів – це заклад позашкільної освіти, який проводить навчально-виховну, інформаційно-методичну, організаційно-масову, навчально-тренувальну, спортивну роботу з учнівською молоддю.

    

          Активними  формами туризму у 2019-2020 н.р. були охоплено 698 учнів м.Умані.

     

           Тематичні  екскурсії: «Старовинна Умань», «Місцями бойової слави», «Готелі Умані», одноденні велосипедні походи по Уманському району та навчально-тренувальні пішоходні походи до урочища Сурчане розширили світогляду дітей, залучили  до вивчення історії та природи рідного краю, народної культури, сприятимуть формуванню   активної життєвої позиції.

  

         Вже стало традицією, що  вихованці гуртка «Пішохідний туризм» під керівництвом Кучеренка Віталія Анатолійовича беруть участь в обласних та регіональних змаганнях, виборюючи призові місця. Так цього року гуртківці вдало виступили на обласних змаганнях зі спортивного орієнтування «Осінній лист», обласних змагання з пішохідного туризму «Особиста смуга перешкод».

             Вихованці гуртка під керівництвом Марущак Ілони Олександрівни другий рік поспіль проводять ґрунтовні дослідження  дисидентського руху на Уманщині та впевнено посідають ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі «Українська революція: 100 років надії і боротьби».

             У травні 2020 року вихованці Станції юних туристів отримали грошові винагороди Уманської міської ради за перемоги у туристичних змаганнях різного рівня.

 

http://umansutur.at.ua/



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas