Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Державного Прапора і Дня Незалежності України!

Шановні колеги!

     Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Державного Прапора і Дня Незалежності України!

     Ці свята мають велике загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди і миру, єднання людей в ім’я процвітання рідної країни.

     Наш прапор – це символ Свободи і Незалежності, слави і відродження України. Під цим знаменем український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність. Його ми маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Упевнена, що, дивлячись на національний прапор, кожен українець – як житель великої європейської країни – відчуває гордість за свою Батьківщину, за свій великий народ.

     Державна Незалежність відкрила унікальні можливості для економічного зростання, духовного розвитку, культурної та економічної розбудови нашої країни. За роки Незалежності виросло покоління, для якого слова  –  свобода, право вибору,  демократичні цінності – не просто правові терміни, а спосіб життя. Наша держава зростає, відкриває для себе нові можливості та європейські перспективи і стандарти. Запорука державотворчого успіху –  у нашій суспільній злагоді, творчому єднанні зусиль всіх громадян вільної та Незалежної України.

      Переконана, що власними добрими справами будемо разом примножувати авторитет і могутність нашої країни задля розвитку і процвітання рідної Київщини та всієї України!

      Тож нехай не вичерпується джерело вашої віри, надії і любові до рідної землі, енергії і впевненості у власних силах!

      Зичу вам міцного здоров’я, успішної реалізації далекосяжних планів, благополуччя, миру, добра й достатку у ваших домівках.

 

Зі святом Незалежності!
Слава Україні!



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas