Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Освітнійпроцес у 2020-2021 навчальномуроці у позашкіллі буде організований з урахуваннямепідеміологічноїситуації

 

 Освітній процес у 2020-2021 навчальному році у позашкіллі буде організований з урахуванням епідеміологічної ситуації.
Педагоги працюватимуть над удосконаленням та осучасненням змісту позашкільної освіти шляхом технологізації освітньої діяльності.

Розпочинати новий навчальний рік Днем відкритих дверей уже стало доброю традицією для закладів позашкільної освіти м.Умані.Така форма комунікації ближче знайомила з роботою гуртків та в подальшому стати вихованцями закладу. На жаль, цьогоріч у зв’язку з пандемією COVID – 19 учні шкіл мають змогу ознайомитися з усіма напрямками діяльності закладів позашкільної освіти в режимі on-line. На базі закладів позашкільної освіти міста продовжують роботу гуртки та об’єднання за основними напрямами: національно-патріотичним, науково-технічним, художньо-естетичним, туристсько-краєзнавчим, еколого-натуралістичним, спортивно-оздоровчим, дослідницько - експерементальним, гуманітарним, гурткиорігамі, автомоделювання, вокальний, театральний, юнихоператорів персонального комп’ютеру, програмування та web –дизайну, сувенірний, гаптування стрічками, гри на духових інструментах та багатоінших.
Всіх бажаючих вступити в творчу родину креативних та талановитих гуртківців запрошують заклади позашкільної освіти з 15 вересня 2020 року.

 

 

 

За посиланням:

Faceook

15 вересня у Будинку дитячої та юнацької творчості розпочнеться навчання.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas