Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Олімпійський тиждень триває !

Цікаво, з олімпійським запалом проходить Олімпійський тиждень у закладах загальної середньої освіти міста.

Під гаслом «Мій товариш спорт» відбувся Олімпійський урок для учнів 2,4 класів у Початковій школі №2. У спортивних змаганнях, що проводились під час уроку, перемогу отримали найспритніші юні олімпійці. На відкритому уроці фізичної культури у 4 класі були проведені змагання з футболу. «Через рух - до здоров’я» - під таким гаслом був проведений конкурс малюнка на асфальті.

Справжні спортсмени мають бути не лише сильними, а й витривалими, уважними, сміливими – такий напрям проведення Олімпійського тижня обрали майбутні олімпійці школи №9. Серед учнів 3-4 класів проведено естафету «Сильні, сміливі, спритні». В 6-А класі відбулися малі олімпійські ігри. Діти визначили найшвидшого, найспритнішого, найрозумнішого. Учні старших класів упродовж серії уроків обговорюють питання олімпійської психології. Вони підготували інформацію про вплив занять спортом на життя людини та провели порівняльну характеристику сучасних і древньогрецьких ігор. У закладі працює виставка малюнків «Спорт очима дітей».

  У школі №8, на спортивному майданчику відбувся Олімпійський урок, на який були запрошені видатні спортсмени:   Петриченко В.Б., тренер Уманської ДЮСШ, Швець Сергій, чемпіон України 2017 року, бронзовий призер чемпіонату України з боксу 2018 року, переможець міжнародного турніру в Литві 2019 року та Скакун Андрій, бронзовий призер чемпіонату України з боксу серед молоді 2019 року, переможець міжнародного турніру в м. Івано-Франківськ 2019 року.

Гості продемонстрували етапи тренування , провели для учнів школи майстер-клас з боксу.

 

Олімпійський тиждень триває!

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas