Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра "Сокіл" ("Джура")

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») залишається системною формою позакласної роботи з військово-патріотичного та морально-етичного виховання учнівської молоді, спортивно-оздоровчої роботи, прогресивною формою учнівського самоврядування, важливим засобом формування національно-патріотичної свідомості відповідно до ціннісних орієнтирів Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

 На виконання завдань міської Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді в закладах загальної середньої освіти міста 05 жовтня 2020 року проведені змагання «Туристська смуга перешкод» за вимогами військово-патріотичної гри «Джура». Випробування з техніки пішохідного туризму мали на меті: набуття учнями знань, умінь і навичок необхідних захиснику і патріоту Батьківщини, пропаганду серед підростаючого покоління культури здоров’я та формування навичок здорового способу життя. В незвичайних, цікавих, в міру складних завданнях спробували свої сили рої 14 шкіл міста. Єдиним колективом вони долали перешкоди за допомогою переправ по паралельних мотузках, «маятника», по жердинах, підлазом, стрибками через умовне «болото» по купинах. Школярі з великою зацікавленістю виконувати всі вправи.

Перемогу у грі здобув рій  ЗЗСО №11 під керівництвом Олійник Г.І., Давиденко Я.А., почесне друге місце зайняв рій  ЗЗСО №1 під керівництвом Шпеник С.В., Крісан О.О. та третє місце ЗЗСО №9 під керівництвом Осіяненко Н.М., Латуринської Н.Й.,  іншим роям висловлюєм подяку за активну та цікаву гру.

 Дякуємо керівнику та педагогам Станції юних туристів м.Умані за надану практичну допомогу в проведенні змагань.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas