Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Творчість аматорів комп’ютерної техніки станції юних техніків м.Умані

Нові інформаційні технології дуже швидко розвиваються у сучасному світі, тому якщо хочете бути в тонусі і розвиватися разом з революційними технологіями нового століття, обирайте ІТ (інформаційні технології)  для навчання.

Перший крок до своєї мрії роблять гуртківці Станції юних техніків, набуваючи знань і навичок, необхідних для раціонального використання сучасних інформаційних технологій у роботі з ПК. Вихованці знайомляться з основними можливостями текстового процесора, графічними програмами Paint та Photoshop, з електронними таблицями Excel, з програмою для створення презентацій Power Point, розглядають практичні прийоми, що дозволять значно розширити сферу використання ПК, розвивають творче мислення та засвоюють основи інформаційної культури.

28-29 жовтня 2020 року вихованці Станції юних техніків взяли участь  в обласному конкурсі з інформаційних технологій «Користувач ПК» серед учнівської молоді Черкаської області. Конкурс проводився КЗ «Черкаський обласний центр науково технічної творчості учнівської молоді». Вперше цей захід було проведено в онлайн-форматі. Випробування були непростими. Однак, серед 13 команд області команда Станції юних техніків м. Умані у складі Каракади Ярослави, Осіпчука Віталія та Томенка Ростислава зайняла почесне друге місце (керівник гуртка Олійник Ліна Сергіївна). Крім того, Томенко Ростислав виборов третє місце в номінації Word.

Бажаємо нових досягнень на шляху до подальшого професійного самовизначення з використанням сучасних інформаційних технологій.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas