Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Вітаємо переможців фінального етапу МАН!!!

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 07.05.2020 № 604 «Про проведення III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України в 2020 році» з 05 по 08 листопада був проведений III етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Оскільки, у зв’язку із встановленням карантину та запровадженням посилених протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, захід вперше був проведений у режимі онлайн у Міжнародному виставкому центрі міста Києва.

100 000 учасників і 9 000 педагогів були причетними до найбільш інтелектуальної онлайн - події року!

Програма фіналу була вписана в такому порядку:

  • офіційне відкриття, знайомство зі спікерами;
  • постерний захист – візуалізація ідеї на метровому плакаті та опис роботи;
  • наукова конференція - презентація найбільш важливих результатів дослідження перед журі й іншими учасниками секції.
  • оголошення переможців і музичний сюрприз!

Серед 37 фіналістів МАН, кращих науковців, інтелектуалів, дослідників нашої області, представили свої проєкти на наймасовішому науково-дослідницькому конкурсі країни та зайняли призові місця учні і нашого міста:

  • Мережко Владислав, випускник Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Уманської міської ради, студент Київського національного лінгвістичного університету, наукові керівники - Ганіч Ганна Вікторівна, вчитель історії та правознавства, Гнатишина Оксана Василівна, вчитель історії (секція теології, релігієзнавства та історії релігії - ІІІ місце); (Фото 1)
  • Руда Анастасія, учениця 11 класу Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Уманської міської ради, науковий керівник - Ганіч Ганна Вікторівна, вчитель історії та правознавства (секція етнології -  ІІІ місце). (Фото 2)

Також варто відзначити, що Руда Анастасія – одна з ТОП-10 лідерів глядацьких голосувань за кращий проєкт (усього віддано 105000 голосів за більш ніж 1000 конкурсних проєктів).

Дякуємо науковим керівникам за їх уміння навчати і талант виховувати – власним прикладом, досвідом, знаннями.

Конкурс-захист – 2020 фінішував, але отриманий досвід точно стане початком для нових звершень! Тішимось, що такі таланти є і у нашому місті!

Пишаємося вами! Успіхів та натхнення! Хай вам щастить!!!

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas