Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Організація дистанційного навчання – актуальне питання роботи закладів загальної середньої освіти

12 листопада 2020 року на базі ЗОШ №3 (директор Пікалюк А.І.) в режимі онлайн проведено семінар заступників директорів з навчально–виховної роботи ЗЗСО, МНВК з теми „Організація дистанційного навчання  в умовах карантину”.

Мета заходу: ознайомити  учасників семінару з оновленими умовами організації дистанційного навчання відповідно до Положення про дистанційну форму здобуття повної загальної середньої освіти, принципами, засобами, інструментарієм, методами дистанційного навчання школярів різного віку.

Привітала учасників заходу заступник начальника відділу освіти Оксана Орлик.

З презентацією, відповідно до Положення про дистанційну форму здобуття  повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом МОНУ 08.09.2020 №1115, виступила заступник директора з навчально-виховної роботи школи №3 Любов Гуня. Надано особливу увагу критеріям вибору засобів організації дистанційного навчання, найбільш поширеним веб-ресурсам (платформам) для здійснення такого виду навчання, висловлені поради щодо складання розкладу занять, структури онлайн-уроку, оцінювання учнів.

Обговорення проблеми семінару провела Інна Трохименко, консультант, який виконує функції керівника ЦПРПП. Як підсумок заняття, вироблено алгоритм роботи  з організації  дистанційного навчання в школі.

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas