Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Всесвітній день дитини

20 листопада відзначається Всесвітній день дитини. Це свято започатковане у 1954 році рішенням Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних націй. Саме ООН звернула увагу світової спільноти на необхідність досягнення взаєморозуміння з дітьми та забезпечення умов для повноцінного розвитку. Діти – це найголовніший скарб нашого суспільства.  І від того, які зерна добра, справедливості, мужності ми в них закладемо, залежить не тільки майбутнє нашої країни, а й майбутнє всього світу.

В закладах загальної середньої освіти відбулися тематичні заходи:  виховні години «20 листопада – Всесвітній день прав дітей», бесіди, захист презентацій «Подорож у країну прав дитини», «Дитинство під охороною закону».

Учні 11-х класів НВК №7 – колегіуму долучилися до всеукраїнської ініціативи ЮНІСЕФ та проведення «Найбільшого уроку в світі» про права дитини та глобальні цілі сталого розвитку, пригадали історію створення ООН, діяльність ЮНІСЕФ. Під час уроку діти створили проєкти «власних дитячих держав» із креативними назвами, законами, обрали пріоритетні цілі сталого розвитку для своєї держави та можливі шляхи їх втілення.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas