Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю

          Сьогодні рівень цивілізованості та культури суспільства визначаються ставленням до проблем людей з особливими потребами. Метою соціальної політики нашої держави є не тільки соціальне забезпечення таких людей, а і надання можливості повною мірою інтегруватися в життя суспільства, стати його повноправними членами та реалізовувати свої таланти та вміння.

          3 грудня 2020 року з нагоди відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю у закладах загальної середньої освіти відбулися виставки малюнків та виробів декоративно-прикладного мистецтва дітей з особливими потребами «Творчість не має меж»,  благодійні акції, виховні години, уроки доброти та толерантного ставлення до людей з інвалідністю, тематичні виставки літератури у шкільних бібліотеках «Будемо милосердними».

          Справжнє щастя і радість отримали учні НВК №7-колегіуму від майстер-класу «Новорічна ялинка», який провела для них майстриня Юлія Нагожук. Діти із задоволенням переглянули концертну програму, яку підготували учні початкових класів, учасники вокальних ансамблів «Дзвіночки», «Джерельце», «Мелодики» (керівник Анна Ачкевич). Захід закінчився врученням подарунків, які підготували відділ освіти Уманської міської ради спільно з ЖК «Греків ліс» у рамках благодійної акції «Відкрий серце для добра». На зустрічі не знайшлося жодної сумної дитини. Тільки посмішки та радість світилися на їх обличчях!



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas