Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Онлайн - семінар «Інновації фізичної освіти»

          Центром професійного розвитку педагогічних працівників відділу освіти проведенно на базі Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 семінар-практикум учителів фізики в режимі онлайн з проблеми «Інновації фізичної освіти».  Учасники семінару переглянули презентацію «Сучасні тренди фізичної освіти», підготовлену вчителем фізики школи №3 Володимиром Сингаївським, в якій він поділився досвідом застосування хмарних технологій, мобільних додатків для демонстрації фізичних об’єктів доповненої реальності (Electricity AR, Da Vinci Machines AR) під час проведення фізичного експерименту, електронного підручника «Віртуальна астрономія».

       Майстер-клас з використання STEM-технологій та веб-ресурсів для цікавого і змістовного навчання фізики провела вчитель Світлана Гонзолюк. Педагоги мали змогу ознайомитись із методикою використання інтерактивних плакатів на різних етапах уроку фізики у 8 класі з теми «Електричний струм. Дії електричного струму. Джерела електричного струму».

        Учасники заходу взяли активну участь у методичному діалозі з проблеми семінару, відзначили високий науково-теоретичний і методичний рівні його проведення.

 

          



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas