Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

В інклюзивно-ресурсному центрі м. Умань відбувся конкурс на заміщення вакантних посад педагогічних працівників

           В комунальній установі «Інклюзивно-ресурсний центр» Уманської міської ради завершено конкурс на заміщення вакантних посад педагогічних працівників з метою призначення на посади вчителя-дефектолога, практичного психолога та вчителя-реабілітолога. На жаль, на 1 вакантну посаду вчителя-реабілітолога заяви на участь у конкурсному відборі були відсутні.

          За результатами складання кваліфікаційного іспиту, проходження співбесіди та ухваленого рішення конкурсної комісії, рекомендовано директору інклюзивно-ресурсного центру Анжела Музичук  призначити на посаду вчителя-дефектолога Пітика Олександра Дмитровича та на посаду практичного психолога Кшиванську Ларису Вікторівну.

           Начальник відділу освіти Уманської міської ради Ирина Миколенко  привітала конкурсантів з перемогою у конкурсі та зазначила, що такі фахівці надзвичайно затребувані на ринку праці і на ринку освітніх послуг в Уманській міській територіальній громаді, особливо у час розвитку інклюзивної освіти. Це дуже відповідальна робота, яка знаходиться на стику біології, медицини, психології і педагогіки та вимагає величезного терпіння і любові до своєї справи. Побажала майбутнім фахівцям успіхів у професійній діяльності. 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas