Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Не сумуємо на зимових канікулах!

 

         Більше інформації про найактуальніші події впродовж зимових канікул можна знайти на сайтах закладів позашкільної освіти та на сайті відділу освіти Уманської міської ради. (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. um-osvita.gov.ua)

         Окрім того, кожен заклад розробив Google-календар подій із сотнею digital-івентів. На воркшопи, майстер-класи, семінари, концерти та тренінги всі охочі учасники збиратимуться у віртуальних ZOOM, Google-кімнатах, messenger-кімнатах, viber групах та спільнотах, ютуб каналі.

        Нагадаємо, що після зимових канікул (з 18 січня) заклади освіти працюватимуть у дистанційному форматі до завершення локдауну. У звичайному режимі продовжать роботу лише дитячі садочки.

        Усім гарного відпочинку та веселих свят!

 

 

 

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas