Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Талановита дитина - гордість родини та майбутнє України

        Існує думка, що безталанних дітей не буває. Все залежить від того, в яких умовах вони зростають, виховуються, наскільки уважні до дитячих здібностей їх батьки, вихователі, вчителі. Адже творчі таланти проявляються вже в ранньому віці й головне завдання дорослих – розгледіти їх у дитині, сприяти подальшому розвитку, враховуючи уподобання самих дітей.

         Багато років поспіль уманські школярі  щедро вплітають цвіт свого таланту у вінок  слави  нашого рідного міста. Однією з них є десятирічна уманчанка Софія Богуш, яка навчається у 4-Г класі Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11 ім. М.П. Бажана та є вихованкою образотворчого відділу школи мистецтв Навчально-виховного комплексу «Уманська міська гімназія-школа естетичного виховання». Досягнення Софії у 2020 році досить значні: ІІ місце у художньому міжнародному конкурсі «Зірка Болгарії», І місце у художньому міжнародному конкурсі «Зірка Версалю 2020», персональна міні-виставка в рамках виставки «Яскраві миттєвості» в міській галереї з нагоди 120-ї річниці Навчально – виховного комплексу «Уманська міська гімназія-школа естетичного виховання»,
перемога у номінації «100 успішних та видатних дітей України - 2020» за версією журналу Ukrainian People та ін. Приємно бачити прізвища наших учнів на сторінках таких солідних видань, які з 2014 року займаються підтримкою  талановитих дітей, надихають учнівську молодь на нові творчі звершення! Вітаємо Софію з перемогою і бажаємо подальших творчих злетів!

        Попереду нові відкриття і здійснення мрій. Впевнені, що сучасна  нація креативних молодих людей за допомогою свого розуму і таланту зможе змінити Україну!

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas