Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція «Результативна початкова освіта»

         12 січня 2021 року  Інститут педагогіки Національної академії педагогічних наук України провів Всеукраїнську науково-практичну онлайн-конференцію «Результативна початкова освіта».

        Мета конференції – обговорення актуальних наукових і практичних аспектів розвитку Нової української школи, окреслення перспектив та очікувань суспільства від реформ НУШ. Аналіз досягнення досвіду педагогів.

       У заході взяли участь науковці, завідувачі кафедр, методисти ЗППО, які опікуються питаннями початкової освіти, керівники закладів загальної середньої освіти, педагогічні працівники з різних областей України.

        Активно зареєструвалися та долучилися до конференції педагоги нашого міста, керівники шкільних та міських методичних об’єднань вчителів початкових класів, консультант ЦПРПП  відділу освіти Уманської міської ради Руденко Н.Л. Освітяни-учасники конференції ознайомились з аспектами розвитку професійної компетентності педагогічних працівників, отримали рекомендації з інтеграції, технологізації, самоосвіти, проєктно-дослідницької діяльності, що є основою STEM-освіти, ознайомились з презентаціями підручників НУШ  та методичними рекомендаціями їх авторів.

      Доповідачі-науковці запросили учасників конференції до подальшої співпраці та участі  у всеукраїнському проєкті «Якість освіти», який стартує 2-6 лютого 2021 року за посиланням: http://yakistosviti.com.ua/uk/Golovna, інноваційному освітньому проєкті «Я – Дослідник»  за посиланням: http://yakistosviti.com.ua/uk/Proekt-IA-doslidnikik.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas