Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Інтерактивна школа творчого вчителя «Підручники для 4 класів як запорука успішного закінчення початкової ланки НУШ»

З 18 січня до 9 лютого 2021 року (згідно наказу МОНУ №1373 від 04.11.2020) триває період відбору нових підручників для 4 класів НУШ безпосередньо педагогами ЗЗСО.

           Відповідно до Порядку проведення конкурсного відбору підручників видавництво «Ранок» надало електронні версії фрагментів підручників для розміщення у вільному доступі в Електронній бібліотеці ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» https://lib.imzo.gov.ua/ (у розділі «Конкурс підручників») а також розмістило їх на відповідній сторінці свого офіційного сайту ranok.com.ua. За наведеними у переліку гіперпосиланнями зручно  перейти до електронних версій оригінал-макетів підручників, презентацій підручників, орієнтовних навчальних програм та календарних планів, інтернет-підтримки та навчальних відео.

             Вся інформація доступна за посиланням: http://ranok-ul.tilda.ws/nush4 .            

             Освітяни НУШ запрошені також на спеціальну сесію Інтерактивної школи творчого вчителя 18–23 січня 2021 року «Підручники для 4 класів як запорука успішного закінчення початкової ланки НУШ». Докладніше: https://i-ranok.com/interactiveschool   Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfY0BdEg6VBLQqC95OTgHwSHHgA4hfpFzg0JGZo7say3Vwz2g/viewform

              Відеозапис авторських виступів буде доступний і надалі на сайті http://interactive.ranok.com.ua/



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas