Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Розпочалась реєстрація учасників ЗНО - 2021

             1 лютого розпочалась реєстрація учасників  зовнішнього незалежного оцінювання.

              У 2021 році кожен учасник зовнішнього оцінювання може обрати для проходження тестування не більше  п'яти навчальних предметів. 

              Випускникам шкіл та учням (студентам) закладів професійно-технічної та вищої освіти, які у 2021 році здобувають повну загальну середню освіту, результати зовнішнього незалежного оцінювання із чотирьох навчальних предметів, обраних під час реєстрації, буде зараховано як оцінки за державну підсумкову атестацію.

               Першим обов'язковим тестом є українська мова (усі завдання сертифікаційної роботи) або українська мова і література (як оцінка ДПА зараховується частина тесту з української мови).

               Другим обов'язковим предметом є математика (рівень стандарту або профільний залежно від рівня, на якому вивчався предмет).

               Третій предмет для складання ДПА пропонується на вибір: тест з  історії України  (частина тесту «Період XX – початок XXI століття») або іноземної мови (рівень стандарту або профільний залежно від рівня, на якому вивчався предмет).

                Четвертий предмет для складання ДПА випускники школи вибирають самостійно з такого переліку: історія Українибіологіягеографіяфізикахіміяанглійська моваіспанська мова,німецька мовафранцузька мова.

                Випускники 2021 року також можуть додатково обрати п'ятий предмет для складання зовнішнього незалежного оцінювання з переліку предметів ЗНО.

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas