Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Новітнє навчальне обладнання для кабінетів природничо-математичних дисциплін

       Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 12.02.2020       № 110-р «Деякі питання фінансування у 2020 році оснащення закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти, що забезпечують здобуття повної загальної середньої освіти» за рахунок залишку коштів освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам для ЗЗСО №№3, 11, 14 придбано новітнє обладнання для трьох кабінетів фізики, двох кабінетів біології, двох кабінетів хімії, одного кабінету географії, одного кабінету математики, що дає можливість здобувачам освіти отримати знання за сучасними методиками із застосуванням STEM-технологій.

       27 січня на базі Черкаської гімназії №9 ім. О.М. Луценка для педагогів закладів освіти області з метою поглиблення знань щодо застосування STEM-технологій в освітньому процесі Управлінням освіти і науки Черкаської обласної держадміністрації був проведений семінар. До участі в навчанні долучилися близько 30 педпрацівників області, серед них - три педагоги з міста Умані, які мали нагоду поспілкуватися з представниками виробника новітнього навчального обладнання. Освітянам представили функціонал мультимедійних дощок (мультибордів), 3D принтерів, освітні набори, які працюють за реплікаційною технологією на відкритих моделях.

       Застосування сучасних навчальних технологій в освітньому процесі - вимога сьогодення. Сподіваємось, що в недалекому майбутньому всі заклади загальної середньої освіти міста отримають сучасне обладнання для навчальних кабінетів.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas