Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи

       Використання сучасних електронних інструментів дозволяє автоматизувати обробку даних та адміністративні процеси, посилити батьківський контроль за якістю навчання та інше. Особливо актуальними вони є у період коронавірусної кризи, в умовах дистанційного навчання.

       26 лютого в режимі онлайн-використання платформи ZOOM центр професійного розвитку педагогічних працівників (консультант, який виконує функції керівника, Інна Трохименко) та Уманська загальноосвітня школа

 І-ІІІ ступенів № 4 Уманської міської ради Черкаської області (директор Леонід Очеретяний) провели семінар для заступників директорів з навчально-виховної роботи з теми «Практика ведення електронної документації у навчальному закладі», метою якого було ознайомлення із сайтом «Нові знання» та обговорення перспектив впровадження електронних інструментів у сучасній шкільній освіті.

       Заступник директора з навчально-виховної роботи школи №4 Ольга Андрущенко інформувала учасників семінару про можливості використання сайту «Нові знання» у школі, практично ознайомила із нововведеннями щодо основних можливостей порталу:

- ведення електронного обміну відвідування учнями школи;

-ведення класних журналів;

-ведення електронних учнівських щоденників;

-публікація новин;

-перегляд розкладу та інформації про школу;

-зручне спілкування та обмін інформацією.

       Учитель інформатики Андрій Яровенко та класний керівник 11-А класу Лідія Понеділок презентували практичну роботу з ведення електронних журналів та щоденників.

       До роботи заходу долучився директор з комунікацій компанії освітніх технологій ТОВ «Еволюшн Груп» Пилип Штеренталь, який презентував платформу «HUMAN Школа».

       В обговоренні актуальних питань у цифровізації закладів взяли участь заступники директорів Анна Гаврилова (ЗОШ №3), Ніна Дем’янчук (ЗОШ№5), Оксана Прокопенко (НВК №17), Людмила Новіцька (ПШ №1).

       Обмін досвідом важливий для впровадження електронних інструментів у навчальних закладах, успішного подолання викликів на цьому шляху та підтримки перспективних починань.

       За матеріалами семінару вироблено рекомендації.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas