Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Засідання школи професійної адаптації спеціалістів психологічної служби

29 січня 2019 року на базі Навчально - виховного комплексу № 24 "Дошкільний навчальний заклад - загальноосвітній навчальний заклад І ступеня", відбулося засідання школи професійної адаптації спеціалістів психологічної служби за темою «Зміст діяльності психологічної служби в умовах сталого розвитку», з метою підвищення професійного рівня компетентності спеціалістів психологічної служби та формування мотивації до успішного саморозвитку.

Питання, які розглядались на засіданні стосувались актуальності роботи практичного психолога та соціального педагога. Перша частина засідання пройшла у формі запитань-відповідей, де молоді спеціалісти отримували відповіді на свої запитання, від досвідченого практичного психолога, соціального педагога НВК № 24 Веровенко О.В. та методиста Рафаєнко Д.В..

З метою визначення наявних актуальних питань в роботі молодих спеціалістів та їх розкриття в подальшому, керівником школи професійної адаптації спеціалістів психологічної служби проведено анкетування.

В рамках реалізації ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді», практичний психолог НВК № 24 Веровенко О.В. провела заняття з елементами тренінгу «Психологічне благополуччя спеціалістів психологічної служби як запорука успішної професійної діяльності» та поділилася своїми напрацюваннями, досягненнями та рекомендаціями з досвіду.

На завершення молодим спеціалістам було презентовано нормативно-правове портфоліо спеціаліста психологічної служби.

1

1

1



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas