Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Онлайн-семінар для вихователів груп раннього віку закладів дошкільної освіти, дошкільних підрозділів навчально-виховних комплексів та ПШ №№ 1, 2 м. Умані

        З метою забезпечення здійснення обміну досвідом щодо системи роботи з формування елементарних знань про предмети та явища навколишнього середовища як умови життя особистості у сучасному суспільстві центром професійного розвитку педагогічних працівників на базі ДНЗ № 4 (завідувач Дрозденко Л.І.) у дистанційному режимі для вихователів груп раннього віку закладів дошкільної освіти міста проведено семінар-практикум з проблеми «Сенсорно-пізнавальний розвиток дітей раннього віку засобами природного оточення».

        Проведення семінару було спрямоване на вирішення проблеми щодо формування елементів екологічного світорозуміння, екологічної вихованості; розвитку у дитини позитивного емоційно-ціннісного ставлення до природного довкілля; формування реалістичних уявлень про явища природи, практичних умінь, дбайливого ставлення до її компонентів.

        У ході семінару-практикуму, який пройшов під гаслом «Любімо, шануймо, бережімо природу - вічне джерело нашого життя і нашої творчості», було розглянуто актуальні питання щодо забезпечення сенсорно-пізнавального розвитку дітей раннього віку засобами природного оточення.

       До уваги учасників дистанційного засідання було представлено ґрунтовну доповідь з презентаційними матеріалами, яку підготувала вихователь-методист ДНЗ № 4 Іванишина Н.В. та розкрила актуальну тему «Еко-сенсорний пізнавальний розвиток дітей раннього віку».

      Вихователі мали змогу здійснити відеоперегляд заняття у групі раннього віку «Подорож до чарівного лісу», яке підготувала та провела вихователь ДНЗ № 4 Мазуренко Л.І., що стало логічним доповненням до теоретичної частини семінару.

     Керівник міського методичного об’єднання вихователів груп раннього віку Грицай Г.М., вихователь-методист ДНЗ № 2, ознайомила учасників дистанційного заходу з рекомендаціями щодо системного підходу до організації роботи із сенсорно-пізнавального розвитку дітей раннього віку засобами природного оточення.

     Семінар сприяв підвищенню фахового рівня та професійної кваліфікації вихователів груп раннього віку закладів дошкільної освіти, дошкільних підрозділів навчально-виховних комплексів та ПШ №№ 1, 2  м. Умані.

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas