Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Онлайн-засідання «Модернізація змісту освіти в умовах Нової української школи. Природнича галузь» ММО вчителів 1-х класів ЗЗСО міста Умані

        13 травня 2021 року центром професійного розвитку педагогічних працівників в режимі онлайн проведено підсумкове засідання з теми «Модернізація змісту освіти в умовах Нової української школи. Природнича галузь» для вчителів 1-х класів. Розпочато роботу професійної спільноти із звернення в прямому ефірі консультанта ЦПРПП Руденко Н.Л., яка конкретизувала провідну ідею реформування початкової школи – модернізацію, що розуміється як процес змін та вдосконалень навчального процесу на всіх його напрямках, які відповідають сучасним вимогам освіти.

          Ніколіч І.М., керівник ММО вчителів 1-х класів, вчитель ЗОШ №9, оголосила колегам мету та план роботи, мотивуючи освітян до ефективної співпраці та обміну досвідом,  проаналізувала результативність діяльності вчителів початкових класів у 2020/2021 н.р.

          Зінченко Н.І., вчитель ЗОШ №5,  презентувала колегам інтерактивну лекцію «Модернізація змісту освіти в умовах Нової української школи», в якій розкрила мету, напрямки, завдання модернізації: впровадження інформаційно-комп`ютерних технологій, інтеграція системи освіти до європейського освітнього простору – закономірні умови розвитку української держави та нації, які зумовлені глобальним характером сучасної освіти в умовах становлення інформаційного суспільства та стрімкого підвищення вимог до якості освіти.

          Касянчук Л.П., вчитель ЗОШ №11, провела майстер-клас «Інтерактивні прийоми роботи на уроках природознавства», зосередивши увагу колег на вимогах до впровадження інтерактивного навчання, а також продемонструвала використання методики «Два-чотири-всі разом», роботу в групах «Ланцюжок властивостей», інтерактивну вправу «Асоціативний кущ» тощо. Експрес-огляд «Радимо прочитати»  підготувала Полянчук Л.М., вчитель ЗОШ № 14, матеріали якого поповнили сайт ММО вчителів початкових класів: https://umanstudy.at.ua.

          Отже, педагоги НУШ поповнючи свої знання та удосконалючи професійні компетентності, мають можливість ефективно модернізувати  освітній процес комплексно, забезпечуючи його сучасну якість.

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas