Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Міжнародна олімпіада з англійської мови для школярів

        Англійська мова, як завжди, допомагає долати кордони. У 2021 році відбулася Восьма щорічна Міжнародна олімпіада з англійської мови для школярів. У мовних змаганнях взяли участь школярі з таких міст: Умань (Україна), Гнєзно (Польща), Брно (Чеська Республіка), Сіб’ю (Румунія). З м. Умані у змаганнях  взяли участь учні УНВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №7 – колегіум» та ЗОШ № 14.Олімпіада вперше проходила онлайн на платформі Zoom . Цього року семикласники з шести міст одночасно приступили до виконання завдань олімпіади і робили їх синхронно. Діти отримали певний досвід, мали можливість поспілкуватися в чаті з однолітками з інших країн та перевірити свій  рівень з англійської мови. Усі учасники олімпіади будуть нагородженні дипломами та призами.

         Координатором олімпіади є Радослав Собков’як, директор школи № 3 імені Святого Войцеха (місто Гнєзно), член Гнєзненьської повітової ради.

         Науково-методичний і організаційний супровід олімпіади надає Оксана Заболотна, доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри іноземних мов Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, президент Української асоціації дослідників освіти.

          Захід проходить під почесним патронатом мера міста Гнєзно, почесного консула Чеської Республіки в місті Познань, Української асоціації дослідників освіти, Маршалка Великопольського Воєводства.

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas