Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Участь в обласних змаганнях учнівської молоді з судномодельного спорту

Участь в обласних змаганнях учнівської молоді

з судномодельного спорту

          Судномоделювання –один із найцікавіших напрямів науково-технічної творчості учнівської молоді. Заняття в гуртку не лише розвивають інженерні навички, а й допомагають набувати знань з фізики, хімії, креслення та інших дисциплін, сприяють організованому дозвіллю.

        21-22 травня 2021 року на базі Комунального закладу  «Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» в м. Черкасах  відбувся обласний етап Всеукраїнських відкритих змагань учнівської молоді з судномодельного спорту («NS»-моделі до 600 мм). Вихованці станції юних техніків м. Умані з керівником гуртка Козаченком Сергієм Васильовичем стали учасниками перегонів в класах самохідних і радіокерованих моделей-копій ЕК, ЕН, ЕХ.

        Панчук Максим став срібним призером так, як зайняв друге місце в особистій першості класу ЕХ та був нагороджений грамотою і медаллю КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЧЕРКАСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР НАУКОВО-ТЕХНІЧНОЇ ТВОРЧОСТІ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»

Вітаємо з перемогою та бажаємо подальших успіхів!

 

Участь в обласних змаганнях ракетомоделістів

          Ракетомоделювання з давніх-давен захоплює дітей. Заняття в гуртку передбачає побудову та запуск моделей ракет, надає широкі можливості для розвитку пізнавальних та творчих здібностей учнів, їх участь у змаганнях.

        Впродовж трьох днів (21-23.05.2021) команда гуртківців СЮТ з керівником гуртків Килимником Михайлом Миколайовичем брала участь в обласному етапі Всеукраїнських відкритих змагань учнівської молоді (юніори) з ракетомодельного спорту та юних ракетомоделістів (юнаки). Змагання відбувалися в м. Черкаси на базі комунального підприємства «Аеропорт Черкаси Черкаської обласної ради».

          Програмою змагань передбачалося проведення особисто-командної першості  юнаків : політ ракет на стрічці – клас  S6А/2, на парашуті – клас «Салют А/2», на стрічці – клас «Планета – В». Для юніорів з ракето модельного спорту передбачалося  змагання ракет на тривалість польоту: на парашуті - клас S3А/2,  ракетоплана S4А/2, на стрічці – клас S6А/2, з ротором - клас S9А/2.

Команда у складі вихованців: Івченка Артема, Волинця Юрія, Кучерявого Максима, Фіщенка Едуарда зайняла почесне третє місце. Крім того в особистій першості зайняв третє місце Івченко Артем в класі моделей з ротошутом. Гуртківці нагороджені кубком Черкаської області, медалями, дипломами КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ЧЕРКАСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР НАУКОВО-ТЕХНІЧНОЇ ТВОРЧОСТІ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ"

    Вітаємо учасників з перемогами, бажаємо творчих злетів і перемог!



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas