Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури - 2021

        01 червня основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року продовжилась обов'язковим для усіх учасників тестуванням з української мови і літератури та з української мови. У випробуваннях, які відбулися на пунктах тестування  у ЗЗСО № №5, 11, 14, взяли участь 505 учасників із 748 зареєстрованих.

        Цього року тест з української мови складався з 40 завдань. На його виконання учасникам було відведено 150 хвилин.

        Тест з української мови складався із завдань трьох форм: завдань з вибором однієї правильної відповіді, завдань на встановлення відповідності («логічні пари») і завдання відкритої форми з розгорнутою письмовою відповіддю.

        Максимальна кількість тестових балів, яку можна було набрати, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи з української мови, дорівнює 74 балам.

        Традиційний тест з української мови і літератури мав 67 завдань. Кожен учасник отримав можливість працювати над ним 210 хвилин.

        Тест з української мови і літератури складався із завдань чотирьох форм: завдань з вибором однієї правильної відповіді, завдань на встановлення відповідності («логічні пари»), завдань відкритої форми з короткою письмовою відповіддю і завдання відкритої форми з розгорнутою письмовою відповіддю.

        Максимальна кількість тестових балів, яку можна було набрати, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи з української мови і літератури, дорівнює 116 балам.

        ЗНО проведено у безпечних для учнів та організаторів умовах із дотриманням усіх протиепідемічних заходів. Наступне зовнішнє незалежне оцінювання відбудеться 04червня, предмет – історія України.

 

Бажаємо всім учасникам зовнішнього оцінювання впевненості та успішних результатів!

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas