Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Талановиті діти – гордість нашого міста

       Багата талантами наша українська земля. І надзвичайно приємно, що в нашому місті є юна зірочка, ім’я якої потрапило у видання книги, присвяченої талановитим дітям України!

       Смульська Ольга – обдарована 12-річна дівчина, відмінниця, яка навчається у НВК «Уманська міська гімназія - школа естетичного виховання», з гордістю представляє наше місто на сторінках книги, яка була видана у травні 2021року з нагоди 30-річчя незалежності України і вміщує в собі імена талановитої молоді майбутнього України з усіх куточків нашої держави.

        Кажуть, що талант завжди родом із дитинства. Саме ії мама, Ірина Сергіївна, яка є вчителем вокалу, розгледіла талант своєї донечки і почала розвивати його. І вже в 3 роки  Оля виступала на сцені разом з мамою і братиком, співаючи в родинному ансамблі. Це була її перша сходинка на сцену. Дивлячись на цілеспрямовану маму, яка підтримує її у всіх починаннях, донька у свої 12 років встигає розвиватися одразу в декількох напрямках: займається вокалом, танцями, грає на фортепіано, малює, поглиблено вивчає англійську та німецьку мови.

      Завдяки наполегливій праці, таланту та підтримки батьків, Ольга має численні досягнення і відома не тільки в Україні. Вона здобула призове I місце у Міжнародному конкурсі (Греція,вокал) та I місце в двох номінаціях (вокал та образотворче мистецтво) в Прибалтиці. В Болгарії та у Грузії  у Міжнародних конкурсах з вокалу посіла  II місце. Крім цього,Ольга здобула перемогу у Міжнародних та Всеукраїнських конкурсах в Україні, в яких займала I та II місця в двох номінаціях (вокал та образотворче мистецтво). Серед досягнень є і ГРАН-ПРІ у Міжнародному конкурсі з вокалу «Я-зірка» (Київ, 2021).  I місце у міських конкурсах «Ми малюємо весну» та «Моє рідне місто у майбутньому». Також у Міжнародних мовно-літературних конкурсах ім. Т.Шевченка, П. Яцика, «The Puzlle creative» та багато інших. Крім цього, відбулися три персональних міні-виставки, одна з яких «Яскраві миттєвості» з нагоди 120-річчя Уманської міської гімназії. Загалом має 64 дипломи, 46 медалей, 18 кубків,сувеніри, старт-годинник, м’які  іграшки. Попереду в неї нові відкриття, тож побажаємо їй успіхів!



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas