Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Традиційна серпнева конференція

        Традиційно перед початком нового навчального року освітяни міста проводять міську серпневу конференцію, на якій підводяться підсумки минулого навчального року, визначаються пріоритетні напрями діяльності та завдання на перспективу. Серпнева конференція - це час відліку нових справ, нового витка життя в освіті, що знаменує початок освітнього марафону довжиною ще в один рік. У роботі конференції взяли участь Народний депутат України Яценко А.В., міський голова Плетньова І.Г., працівники управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради, центру професійного розвитку педагогічних працівників, керівники  закладів освіти, учителі.

Народний депутат України Яценко А.В. у своєму виступі поділився планами на майбутнє та перспективами розвитку освіти в місті.

        Міський голова Плетньова І.Г. звернулася з вітальним словом до усіх присутніх, привітала з новим навчальним роком, вручила подяки міського голови, подякувала педагогам за їх творчу, наполегливу працю.

         З доповіддю про підсумки роботи відділу освіти за 2020/2021 навчальний рік та завдання на 2021/2022  навчальний рік виступила начальник управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради  Миколенко І.О..

         У роботі серпневої конференції взяв участь Шарапа  І.Д., заступник начальника Управління Державної служби якості освіти у Черкаській області. Він повідомив учасників конференції про форму проведення інституційного аудиту у закладах загальної середньої освіти.

        Приємно відзначити, що учасниками серпневої конференції були  викладачі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Доктор філософії,  викладач кафедри спеціальної та інклюзивної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Черніченко Л.А. розповіла про організацію інклюзивного навчання дітей з особливими освітніми потребами.

        Привітанням усім присутнім стали художні номери у виконанні   учнів та викладачів Уманської дитячої школи мистецтв.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas