Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Акція «Серце до серця» триває…

       У вересні 2021 року у закладах загальної середньої освіти відбувся старт XVІ благодійної акції «Серце до серця» під гаслом «Здорові немовлята». Метою акції є збір коштів на придбання неонатального медичного обладнання для КНП «Уманська міська дитяча лікарня», яке вкрай необхідне для надання вчасної, якісної, кваліфікованої допомоги новонародженим та немовлятам.

        Новонароджені діти потребують особливого догляду та безпеки. Саме від того, як буде забезпечено проведення своєчасної діагностики передчасно народженим дітям або дітям з різними патологіями та вадами, залежить, яким буде здоров’я населення нашої країни.

       Кожному з нас приємно відчувати власну причетність до доброї справи, адже чужої біди не буває, особливо коли вона може торкнутися дітей. Волонтерські загони закладів загальної середньої, позашкільної освіти активно долучилися до проведення акції, провели потужну інформаційно – просвітницьку роботу серед учнівської молоді. Зробити власний внесок можна було у скриньку з поміткою «Серце до серця». Дякуємо всім, хто вже долучився до цієї благородної справи!

       Благодійна акція «Серце до серця»  триватиме до  30 вересня 2021 року. Робімо добрі справи разом, і світ буде добрішим!

 

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas