Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Міжнародний Саміт мерів

        Міжнародний Саміт мерів, заснований у 2016 році як платформа для обміну досвідом між лідерами місцевого самоврядування, з часом став більше ніж конференцією, а саме місцем, де народжуються проєкти та партнерства.

        Щорічний Саміт об’єднує визначних мерів міст з різних країн світу, бізнес спільноту, представників міжнародних організацій та громадян, щоб обговорити рішення, інновації, презентувати найкращий міжнародний і місцевий досвід міського управління та поділитися історіями успіху українських міст у різних сферах.

         28 вересня 2021 року в Києві відбувся четвертий Міжнародний Саміт мерів  на тему «Міста на передовій: розвиток попри глобальні виклики», у рамках якого фонд ООН (ЮНІСЕФ) для молоді з усіх куточків України організував проведення заключної панелі «У міста є я: дитяча участь у міських процессах». Спікерами панелі були: міський голова Тирани (Албанія) Еріон Веліай, голова представництва UNICEF Ukraine Мурат Шахін та засновниця Української Волонтерської Служби Анна Бондаренко. Для участі у заході була запрошена Оксана Ярова, учениця 10 класу Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Уманської міської ради, голова HUB-академії шкільного активу «Лідер», яка гідно представила нашу громаду. Загалом на Саміті молодь України представляли лідерці з Бахмута, Вінниці, Львова, Харкова, Умані, Тернополя, Широківської, Новоукраїнської та Біляївської ОТГ.

        Давати дітям майданчик для висловлення та втілення своїх ідей громадам допомагає ініціатива ЮНІСЕФ «Громада, дружня до дітей та молоді», адже діти добре розуміють проблеми своїх міст. Саме тому так важливо залучати дітей до прийняття рішень, які їх стосуються!

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas