Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Підведено підсумки міського конкурсу дитячого малюнка «Моє рідне місто у майбутньому»

       Відповідно до плану роботи відділу освіти управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради на 2021/2022 навчальний рік, з метою пошуку та підтримки обдарованих дітей, сприяння розвитку їх творчого мислення та здібностей, активізації творчої діяльності вчителів образотворчого мистецтва, у рамках реалізації ініціативи ЮНІСЕФ «Громада, дружня до дітей та молоді», протягом вересня 2021 року у закладах загальної середньої освіти проведено міський конкурс дитячого малюнка «Моє рідне місто у майбутньому».

      До журі надійшло 52 роботи різних за технікою виконання, з них 29 - отримали перемогу, що становить 55,8% від загальної кількості робіт.

      Високий рівень опанування вміннями та навичками в образотворчій діяльності, формування художньо-практичної компетентності, розвиток образного та просторового мислення, завершений композиційний вигляд, відповідність тематиці показали учні ЗЗСО №№3,4,5,12,14, НВК №№6,10-медична гімназія, НВК-міської гімназії. Достатній рівень розвитку уяви, фантазії, памꞌяті, художнього смаку показали учні ЗЗСО №№1,8,9,11, НВК №№7-колегіум,17, ПШ №№1,2, Полянецької ЗОШ.

      Переможці конкурсу будуть нагороджені грамотами та дипломами відділу освіти управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради.

     Дякуємо всім учасникам конкурсу за творчі роботи!

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas