Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Конкурс дитячого малюнка «Захисник України – це…»

         Щороку, починаючи з 2014 року, 14 жовтня Вся Україна відзначала День захисника України. У 2021 році ми відзначатимемо  День захисників і захисниць України, згідно із законом, який підписав Президент України Володимир Зеленський у липні цього року.  Адже багато жінок нарівні з чоловіками беруть участь у захисті суверенітету й територіальної цілісності України. Цей день є не просто державним святом, а направду всенародним, бо захисниками  України  є військові і добровольці, госпітальєри і  волонтери, дорослі і  діти – всі ті, хто в різний спосіб наближають перемогу на Сході України.

         Спільно із громадськими організаціями «Уманська міськрайонна спілка учасників АТО» та «СІМЕЙ УЧАСНИКІВ АТО «РОДИНА ГЕРОЯ» відділом освіти управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради у вересні 2021 році проведено конкурс дитячого малюнка «Захисник України – це…». Метою проведення конкурсу стало підтримка бійців АТО/ООС, плекання патріотичних почуттів до Батьківщини у підростаючого покоління, пошук та підтримка обдарованих дітей, сприяння їх розвитку творчого мислення та здібностей. Участь у конкурсі взяли учні закладів загальної середньої освіти та вихованці УМЦПО «Територія творчості».  На розгляд  журі надійшло 75 робіт різних за технікою виконання. Більшість робіт особливо привернули увагу своєю теплотою та дитячими мріями про міцну і мирну Україну.  Усі роботи передані громадським організаціям «Уманська міськрайонна спілка учасників АТО» та «СІМЕЙ УЧАСНИКІВ АТО «РОДИНА ГЕРОЯ» для оформлення виставки до Дня захисників і захисниць України.

           Дякуємо усім, хто долучився до участі у конкурсі, адже вкрай важливо виховувати почуття патріотизму та гордість за наших захисників змалку! Надалі юним художникам бажаємо успіхів та творчого натхнення!



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas