Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Роботу Малої академії наук розпочато

       22 жовтня 2021 року в режимі онлайн відбулось засідання керівників секцій Малої академії наук закладів загальної середньої, позашкільної освіти міста Умані та наукових консультантів, викладачів вищого навчального закладу.

     З вітальним словом перед присутніми виступила проректор з наукової роботи, доктор педагогічних наук, професор Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Годованюк Тетяна Леонідівна. З роботою Регіонального центру МАН та проведення заходів для учнів-членів МАН навчальних закладів міста в УДПУ імені Павла Тичини у 2021/2022 навчальному році ознайомила кандидат філологічних наук, професор кафедри української мови та методики її навчання, керівник Регіонального центру МАН УДПУ імені Павла Тичини Тищенко Тетяна Миколаївна.

      Про результати роботи Малої академії наук у 2020/2021 навчальному році та про організацію роботи Малої академії наук у 2021/2022 навчальному році розповіла  консультант, який виконує функції керівника центру професійного розвитку педагогічних працівників відділу освіти управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради Трохименко Інна Михайлівна.

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas