Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Семінар-практикум учителів музичного мистецтва ЗЗСО м.Умані

      21 жовтня 2021 року на базі Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ степенів №9 відбувся семінар-практикум учителів музичного мистецтва закладів загальної середньої освіти м.Умані з теми: «Сучасні методи формування мистецьких компетентностей здобувачів освіти на уроках музичного мистецтва».

     Розпочався семінар відео-презентацією навчального закладу, яку провела заступник з виховної роботи Швакуляк В.Ф. Учасники семінару, переглядаючи презентацію, ознайомилися з   історією становлення та розвитку освітнього закладу від побудови до наших днів.

     З доповіддю по темі семінару виступила Муліка Наталія Валеріївна, учитель музичного мистецтва ЗЗСО №9.

    Для учасників семінару був проведений майстер-клас з теми: «Формування мистецьких компетентностей на уроках музичного мистецтва», на якому присутні мали змогу ознайомитись з сучасними методами формування у здобувачів освіти мистецьких компетентностей.

   Терещук В.М., керівник ММО, ознайомила учителів з методичними рекомендаціями щодо викладання предмету «Музичне мистецтво» у 2021/2022 навчальному році.

    Баранюк Т.В., консультант ЦПРПП управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради, надала консультацію учителям музичного мистецтва щодо умов та порядку проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2022», номінація «Мистецтво» (музичне мистецтво).

   Дякуємо всім учасникам семінару за творчу та плідну роботу.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas