Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

У закладах загальної середньої освіти відбулися заходи з відзначення Дня Гідності та Свободи

    З метою гідного відзначення восьмої річниці початку доленосних для України подій, вшанування патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави у закладах загальної середньої освіти міста у листопаді 2021 року відбулися заходи, присвячені Дню Гідності та Свободи.

     У школах провели заходи, на яких згадали події Майдану і вшанували пам'ять загиблих в ті дні, запаливши свічки. Для учнів 5-11 класів педагогічні працівники провели бесіди, години спілкування, уроки мужності, в тому числі і в онлайн режимі, про масові акції громадського протесту в Україні, що відбулися у листопаді 2013 року – лютому 2014 року, екскурсії до краєзнавчого музею для перегляду тематичної експозиції.  На офіційних сторінках закладів загальної середньої освіти  у соціальній мережі Фейсбук розміщено інформаційні відеохвилинки «День Гідності та свободи». 

    Протягом тижня тривали фотовиставки, арт-проєкти, патріотичні флешмоби, інсталяції з тем «Україна – країна нескорених», «Революція гідності. Хроніка основних подій», «Герої нашого часу» та інші.

    Відзначаючи цей день, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України!

   



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas