Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Семінар –практикум учителів основ здоров’я

      Центром професійного розвитку педагогічних працівників управління освіти Уманської міської ради на базі Полянецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів проведено онлайн - семінар – практикум для вчителів основ здоров’я з проблеми «Розвиток життєвих навичок, спрямованих на збереження життя і здоров'я учнів, як запорука виховання гармонійної особистості».

      Відкриваючи семінар, консультант ЦПРПП Тетяна Плющ відзначила, що однією з найактуальніших проблем сьогодення є збереження й зміцнення здоров’я учнів, формування в них позитивної мотивації на здоровий спосіб життя, створення сприятливих умов для розвитку і виховання особистості школяра з високою культурою здоров’я. 

        Директор школи Наталія Денисюк провела для учасників семінару відеоекскурсію, під час якої розповіла про роботу навчального закладу за програмою «Школа сприяння здоров’ю».

      Відеопрезентацію з досвіду роботи щодо розвитку життєвих навичок, спрямованих на збереження життя і здоров'я учнів, представила вчитель основ здоров’я Полянецької школи Валентина Назаренко.

     Заступник директора школи Лариса Полянчук провела для вчителів основ здоров’я тренінг «Сучасні освітні інструменти як засіб формування здоров’язбережувального середовища та здорового способу життя».

        Підсумок семінару було проведено у формі методичного діалогу, під час якого учасники ділилися враженнями, обмінювалися думками щодо проблеми заходу.

 

 

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas