Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Семінар – практикум для медичних сестер закладів дошкільної освіти з теми «Нові стандарти в організації харчування у закладах дошкільної освіти»

    8  грудня  2021 року в залі засідань управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради  відбувся семінар – практикум для медичних сестер закладів дошкільної освіти  з теми «Нові стандарти в організації харчування у закладах дошкільної освіти».  Робота семінару була спрямована  на поглиблення  та закріплення знань медичного персоналу закладів дошкільної освіти про зміни, що відбулися в організації харчування дошкільників.

     У ході семінару-практикуму консультант ЦПРПП Кузьменко І.М. ознайомила медичних сестер з нормативними документами, що регламентують організацію харчування у закладах дошкільної освіти.

    Під час науково-методичного модуля було представлено ґрунтовну доповідь щодо організації дієтичного харчування  у закладі освіти , яку підготувала технолог управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради Назарова О.О..  Також було розглянуто питання «Про вимоги до раціонального харчування дітей дошкільного віку».

    Під час практичного модуля  Назарова О.О. провела тренінг «Особливості обчислення норм харчування». 

     Наприкінці зустрічі керівник семінару - практикуму Кривда В.М. , директор ПШ №1, разом з консультантом ЦПРПП Кузьменко І.М.  підвели підсумки семінару-практикуму та ознайомили присутніх з рекомендаціями.

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas