Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Семінар-практикум учителів історії

      На базі Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 центром професійного розвитку педагогічних працівників управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради проведено семінар-практикум учителів історії в режимі онлайн з проблеми «Розвиток творчого потенціалу здобувачів освіти на уроках освітньої галузі «Суспільствознавство».  Учасники семінару переглянули презентацію «Шляхи розвитку творчого потенціалу учнів на уроках історії», підготовлену вчителем історії школи №4 Інною Сокол. Вона також провела майстер-клас «Впровадження вебквесту в освітній процес як один із шляхів формування творчої особистості», під час якого поділилась досвідом застосування технологій вебквесту при викладанні історії та правознавства.

      Педагоги мали змогу ознайомитись з методикою використання лепбуків та технологією їх виготовлення на практичному занятті «ЛЕПБУК» -простір для творчості на уроках історії», яке провела Алла Настечина, учитель історії школи №4.

      Про впровадження в освітній процес сучасних технологій, спрямованих на розвиток творчих здібностей особистості, розповіла учасникам семінару Зоя Возна,  кандидат педагогічних наук, доцент кафедри  всесвітньої історії та  методик навчання УДПУ імені Павла Тичини.

      Учасники заходу взяли активну участь у методичному діалозі з проблеми семінару, відзначили високий науково-теоретичний і методичний рівні його проведення.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas