Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Онлайн-семінар-практикум учителів обслуговуючої праці

       27 січня 2022 року   центром професійного розвитку педагогічних працівників управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради на базі Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №9  проведено онлайн-семінар-практикум для учителів обслуговуючої праці закладів загальної середньої освіти м. Умані з теми «Особливості викладання трудового навчання та актуальні проблеми у вивченні предмета».

      Учителем обслуговуючої праці Уманського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №10 – медична гімназія»   Демяченко І.С. підготовлено доповідь-презентацію з теми семінару, в якій вона висвітлила питання використання на уроках обслуговуючої праці інтерактивних, інформаційно-комунікаційних та ігрових технологій.

    Практична частина онлайн-семінару складалася з двох майстер-класів, які продемонстрували для учителів обслуговуючої праці  Манько О.М., учитель трудового навчання ЗОШ №9, «Виготовлення брелоків різними техніками» і Курницька А.В. та Манелюк Н.О., учителі трудового навчання ЗОШ №3, «Виготовлення плетеного виробу з паперової лози».

     Баранюк Т.В., консультант ЦПРПП, ознайомила присутніх з приблизним переліком тем для написання робіт на  виставку-конкурс «Нова українська школа Умані», звернула увагу вчителів на те, які практичні завдання потрібно виконувати на уроках обслуговуючої праці та як їх оцінювати під час дистанційного навчання. Учасники заходу обговорили, що потрібно врахувати, в першу чергу, педагогам при обранні програми для 5-9 класів НУШ.

      По завершенню семінару  підведено підсумки та вироблено методичні рекомендації.

 

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas