Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Чинні програми НУШ для 5–6 класів: обираймо свідомо

      Освіта.ua пропонує педагогам, які з нового навчального року викладатимуть у 5 класах Нової української школи, ознайомитися з усіма чинними програмами НУШ 5–6 і 5–9 класів.

      Опрацювання програм з усіх навчальних предметів та інтегрованих курсів дозволить свідомо зробити вибір модельної програми для роботи в 5-х класах та відповідально підійти до вибору підручників, які написані за відповідною програмою.

      Як відомо, з 15 лютого починається ознайомлення з електронними версіями підручників для 5-х класів НУШ.

      Учителі мають визначитися, за якими підручниками з запропонованого переліку вони працюватимуть з учнями в новому навчальному році.

      Саме для вдалого вибору педагогам необхідно ознайомитися з відповідними модельними програмами, за якими ці підручники створені.

      У модельних навчальних програмах, затверджених наказом МОН №795, визначено орієнтовну послідовність досягнення очікуваних результатів навчання учнів, зміст навчального предмета та види навчальної діяльності учнів.

      До змісту програм входить пояснювальна записка, опис очікуваних результатів навчання, пропонований зміст навчального матеріалу та види навчальної діяльності. Також програми містять види, форми та способи оцінювання результатів навчання.

      Програми розроблено на основі Державного стандарту базової середньої освіти, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 898.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas