Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Онлайн-семінар-практикум професійної спільноти вчителів 1-х класів закладів загальної середньої освіти Уманської МТГ

         20 квітня 2022 року центром професійного розвитку педагогічних працівників  в режимі онлайн проведено засідання професійної спільноти вчителів 1-х класів ЗЗСО Уманської МТГ з теми «Педагогіка партнерства як продуктивна форма взаємодії вчителя та учнів. Інклюзивна освіта в початковій школі» на базі ЗОШ №8, ПШ №2 Уманської міської ради Черкаської області.

         Консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників Руденко Н.Л., мотивуючи спільноту педагогів до актуалізації теми засідання, зазначила, що удосконалення професійних компетентностей вчителів у сфері педагогіки партнерства забезпечує цілісний фізичний, інтелектуальний, соціальний й духовний розвиток особистості учня.             

        Тульчинська Т.І., вчитель ЗОШ №8,  теоретично розкрила у міні-лекції «Гуманізація освітнього простору в початковій школі» аспекти осередків НУШ. Кравченко Л.В., вчитель ЗОШ №8, презентувала в прямому ефірі майстер-клас «Соціалізація дітей з особливими освітніми потребами в початковій школі: разом крок за кроком»,  освітянка розширила знання педагогів про практичні особливості інклюзивної освіти, поділилася власним досвідом у цій сфері з вчителями початкових класів. Ящук Л.В., вчитель ЗОШ №8,  презентувала практикум у відеоролику із використання здоров'язбережувальних технологій у партнерській взаємодії з батьками.  Бурла  В.В., практичний психолог ЗОШ №8,  візуалізувала основні аспекти внутрішнього світу дитини у презентації «Духовний розвиток особистості школяра».

          Каракай Н.І., вчитель ПШ №2, ознайомила колег із особливостями роботи з учнями початкової школи в умовах воєнного стану. Також освітянка поділилася досвідом роботи з учнями НПП «Інтелект України» під час дистанційного навчання у період війни. Коваль Л.М., керівник міської ПСПП, вчителів 1-х класів акцентувала увагу учасників зібрання на вихованні внутрішньої потреби й поважного ставлення до успішної творчої предметно-перетворювальної діяльності та професійного самовизначення педагогів спільноти.

 

       Список посилань на інтернет-ресурси з теми, всі матеріали семінару-практикуму  і рекомендації, вироблені вчителями-методистами і фахівцями центру професійного розвитку педагогічних працівників, освітяни розмістили на методичному сайті: https://umanstudy.at.ua , - з метою їх подальшого використання у роботі.      



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas