Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Науково-методичний семінар учителів трудового навчання та технологій

        Центром професійного розвитку педагогічних працівників управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради спільно з кафедрою технологічної освіти УДПУ імені Павла Тичини проведено науково-практичний семінар  для вчителів трудового навчання та технологій закладів загальної середньої освіти Уманської міської територіальної громади з проблеми «Моделювання освітнього простору з технологій у Новій українській школі». Відкрила семінар Тетяна Баранюк, консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради, модератор заходу.  

     З доповіддю «Державний стандарт технологічної освітньої галузі в умовах Нової української школи» виступив завідувач кафедри технологічної освіти УДПУ імені Павла Тичини, доктор педагогічних наук, професор Андрій Терещук.

   Активний діалог відбувся між учасниками науково-методичного семінару з питання моделювання освітнього середовища у змісті модельної програми з технологій для 5-6 класів НУШ.

   Керівником міського методичного обʼєднання учителів трудового навчання Сергієм Пензаєм було підведено підсумки роботи професійної спільноти учителів трудового навчання і технологій ЗЗСО міста Умані за 2021/2022 навчальний рік та обговорено планування роботи на наступний навчальний рік.

    Підводячи підсумок семінару, консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради Тетяна Баранюк відзначила результативну співпрацю з науковцями кафедри  технологічної освіти УДПУ імені Павла Тичини. Семінар отримав високу оцінку з боку учасників.

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas