Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Семінар-практикум професійної спільноти учителів української мови та літератури закладів загальної середньої освіти Уманської МТГ

     

         29 квітня центром професійного розвитку педагогічних працівників управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради на базі Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8 проведено онлайн-семінар для вчителів української мови та літератури міста «Дистанційне навчання – новий освітній досвід. Успіхи і проблеми нових освітніх технологій».       

            Відкрила семінар консультант центру Трохименко І. М., яка акцентувала увагу присутніх на тому, що вимушене дистанційне навчання стало викликом для всіх учасників освітнього процесу: вчителів, учнів та батьків. Організувати якісне навчання з використанням цифрових технологій, надихати й мотивувати учнів, давати раду технічним проблемам виявилось зовсім не просто, особливо під час воєнного стану.

         Інформативним та цікавим був виступ-презентація учителя   української мови та літератури Семенчук Т.М. «Дистанційне навчання – новий освітній досвід». Учасники семінару також  мали змогу ознайомитися з порадами  щодо проведення уроків в умовах дистанційного навчання.

         Учителі української мови та літератури Тодорчук Л.Є. та Семенчук Т.М. представили інтегрований урок-дослідження «Проблематика твору                    Ю. Винничука «Місце для дракона»: роздуми про добро і зло, вірність і зраду, доцільність самопожертви».

        По завершенню заходу учасники обговорили питання з теми семінару і виробили рекомендації, а також відзначили практичну значимість семінару та актуальність отриманої інформації.

Дякуємо всім за співпрацю!

 

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas